Kerk Protestantse Wijkgemeente Dubbeldam wordt verbouwd; De Rank wordt afgebroken

15 mei 2019
Kerk Protestantse Wijkgemeente Dubbeldam wordt verbouwd; De Rank wordt afgebroken

DORDRECHT - De kerk van de Protestantse Wijkgemeente Dubbeldam aan de Dubbelsteynlaan-West 70, wordt flink verbouwd. De bestaande kerkzaal wordt gerenoveerd en aan de kerkzaal wordt een nieuw gedeelte gebouwd, met een ruime entreehal en verschillende ruime zalen. De Rank en andere bijgebouwen van de kerk worden afgebroken.

De bouwvergunning is inmiddels rond. De verbouwing van de kerk gebeurt met het oog op de toekomst. Er is daarom veel aandacht voor duurzaamheid. Verder wordt de nieuwe kerk gebruiksvriendelijk en toegankelijk ingericht.

Met de verbouwing wordt getracht de gemeenteleden en gebruikers van de kerk zo min mogelijk overlast te laten ondervinden.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.