Met het oog op Mensen

18 mei 2019 door Paul Seesink
Met het oog op Mensen

DORDRECHT - Paul Seesink is een Dordtse Rotterdammer, geboren in 1936 én opgegroeid op het Rotterdamse Noordereiland. Hij woont inmiddels al 46 jaar in Dordrecht. Na zijn studie heeft hij bij verschillende bedrijven, op diverse locaties gewerkt als interieurarchitect en daarna 12 jaar zelfstandig in dit beroep.
Momenteel is hij actief als 3D- en 2D-ontwerper en daarnaast tekent hij op papier of tablet, is hij verteller, schrijver en publicist.
Sinds zijn 12e jaar richt hij regelmatig de camera op objecten in  architectuur, natuur, kunst en … mensen.
Voor de eerste maal toont hij twaalf foto’s uit zijn collectie. Opnamen van, wat hij noemt 'bijzonder gewone mensen', op straat, in diverse steden. De foto's zijn te bezichtigen in zijn woonwijk Dubbeldam, in wijkcentrum 'De Gravin', 078 6164333 - beheer.degravin@gmail.com

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.