Slachtofferhulp Zuid-Holland Zuid opent nieuwe locatie aan de Burgemeester de Raadtsingel in Dordrecht

20 mei 2019
Slachtofferhulp Zuid-Holland Zuid opent nieuwe locatie aan de Burgemeester de Raadtsingel in Dordrecht

DORDRECHT - Slachtofferhulp Nederland regio Zuid-Holland-Zuid is verhuisd naar de Burgemeester de Raadtsingel 57 in Dordrecht. Donderdag 23 mei vindt de officiële opening plaats.

Slachtofferhulp Nederland helpt slachtoffers van misdrijven, verkeersongelukken, calamiteiten en achterblijvers van vermissing. Ze helpt slachtoffers met gerichte ondersteuning om de draad van hun leven weer op te pakken. Ze biedt emotionele hulp, begeleidt u in het strafproces en helpt u bij uw schadevergoeding. Jaarlijks helpt zij 200.000 slachtoffers en nabestaanden hun leven weer op te pakken na een ingrijpende gebeurtenis.

Slachtofferhulp is te bereiken op 0900-0101. Zie ook hun website voor meer informatie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.