Olaf de Waard in halve finale Beste Klusser van Nederland

21 mei 2019 door Hennie van der Zouw
Olaf de Waard in halve finale Beste Klusser van Nederland

DORDRECHT - Olaf de Waard uit Dordrecht is in de race om de Beste Klusser van Nederland te worden. Tijdens het eerste regionale voorrondeweekend bij Hornbach in Alblasserdam boorde, zaagde en schroefde hij zich een weg naar de landelijke finale. Op zaterdag 15 juni gaat hij de strijd aan met de andere finalisten.

Drie weekenden op rij organiseert bouwmarkt Hornbach voorrondes in al haar veertien vestigingen in het land. Opdrachten die de deelnemers moeten uitvoeren, lopen uiteen van het leggen van laminaat tot het aanleggen van elektra en het monteren van een afvoer aan de gootsteen. Olaf de Waard, 49 jaar en werkzaam bij een energiebedrijf, bleek de snelste en beste te zijn tijdens het eerste voorrondeweekend in Alblasserdam. “Mijn jongens, een tweeling van tien jaar, haalden mij over om mee te doen aan de wedstrijd”, legt Olaf uit. “Dankzij hun aanmoediging werd ik fanatiek. Leuk dat ik nu in de finale sta. Uiteraard komen de jongens mij daar ook supporten! Mijn laatste project? Ik heb onlangs een insectenhotel gemaakt, voor in de tuin.”            

Landelijk finalefestival
En die finale belooft een spektakel te worden. Een dag vol verrassende klusactiviteiten voor jong en oud, midden in het land. Met als hoogtepunt de halve finale en de finale van de Beste Klusser van Nederland. “Zowel in moeilijkheidsgraad als in uithoudingsvermogen vragen we dit keer het uitersten van de finalisten”, verklapt Maarten Post, Marketing Manager Hornbach Nederland. “Gaaf om te zien en nog veel gaver om mee te doen!” De winnaar van de finale krijgt naast de Gouden Hamer ook landelijke roem, want hij of zij zal te zien zijn op billboards en abri’s door heel Nederland en in advertenties in kranten en bladen. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.