Roparun team steekt handen uit mouwen voor hospice

21 mei 2019 door Hennie van der Zouw
Roparun team steekt handen uit mouwen voor hospice

DORDRECHT - Team 62 Stichting Lifelinerunners dat binnenkort meedoet aan de Roparun deed zaterdag 18 mei allerlei klusjes in Het Spectrum Hospice De Patio. De teamleden halen tijdens de Roparun op een sportieve manier geld in voor het goede doel, maar wilden ook een sociale gift doen.

“Deze klusdag in Het Spectrum Hospice De Patio was ook een teambuilding voor ons, want we kennen elkaar nog niet zo goed. Zo combineerden we het belangeloos klussen voor een goed doel met het elkaar leren kennen”, vertelt Sandra van der Graaff, een van de deelneemsters.
De Roparunners werkten hard en maakten onder meer logeerkamers, de familiekamer en de woonkamer annex keuken goed schoon en lapten de ramen. “Wij vonden het leuk om te doen, maar ook bijzonder want je beseft weer eens hoe fijn het is om gezond te zijn. Wij kunnen dit voor anderen doen. De mensen waarvoor Roparun geld inzamelt, kunnen dat vaak niet meer. Ik voelde me dankbaar en zag ook de dankbaarheid van de gasten die verbleven in Het Spectrum Hospice De Patio.”

De lopers en hun team van begeleiders en verzorgers starten zaterdag 8 juni in Parijs met de jaarlijkse Roparun. Maandag 10 juni finishen zij in Rotterdam. Het is nog mogelijk dit team te ondersteunen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Roparun. Doneren is mogelijk via https://donaties.roparun.nl/doneren Team 62: stichting Lifelinerunners.

Foto: Een groot deel van het Roparun team 62 Stichting Lifelinerunners deed zaterdag allerlei klussen in Het Spectrum Hospice De Patio.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.