Lepeltje Lepeltje dekt de tafel voor een overheerlijk Hemelvaartsweekend

22 mei 2017
Lepeltje Lepeltje dekt de tafel voor een overheerlijk Hemelvaartsweekend

DORDRECHT - Donderdag 25 tot en met zondag 28 mei in het Weizigtpark. Het cultureel foodfestival Lepeltje Lepeltje strijkt tijdens Hemelvaart voor de tweede keer neer in het Weizigtpark in Dordrecht. Van donderdag 25 tot en met zondag 28 mei worden de meest uiteenlopende gerechten geserveerd door meer dan 20 mobiele keukens, terwijl er toffe bands en DJ's spelen. Ook de kids vermaken zich optimaal en er is tevens een mooie-spullen-markt. Zoals altijd is de toegang gratis. Kortom: hét recept voor een heerlijk Hemelvaartsweekend parkhangen.

Eten
Mobiele keukens serveren vers, ambachtelijk eten waarvan het water je in de mond loopt. Het ruime aanbod verrukkelijke gerechten is om je vingers bij af te likken. Zo gaat er heerlijk genoten worden van Caribisch eten van Faya Lobi of de premium steak van de Marktslagers. Daarnaast worden er heerlijke (speciaal)bieren en wijnen geserveerd. Er zijn ook verschillende Dordrechtse ondernemers te vinden, zoals Gastrobar Post en Broodbar Boer'n Bontje.

Bibelot host het podium op zaterdag
Het middelpunt van Lepeltje Lepeltje is het kleurige podium, waar bands en DJ's de toon zetten. Op zaterdag wordt het podium gehost door poppodium Bibelot. Onder andere Pollyanna, Bottles of Love en Pingpongpoëzie. Er komt van alles voorbij: funk, soul, rock, wereldmuziek, noem maar op. Reken maar dat de sfeer er goed in komt.

Markt
Op de markt zijn allerlei creatieve en ambachtelijke producten te koop. Er is van alles te vinden op het gebied van mode, vintage, interieur, kunst, accessoires, eten, kinderkleding en vrije tijd. Er worden mooie, eerlijke waren verkocht door marktkramers met passie en liefde voor hun product.

Kinderen
Voor de kleinste bezoekers is er een speciaal kinderprogramma met leerzame workshops, boeiend theater en gekke knutselactiviteiten. Ouders kunnen lekker genieten terwijl de kids hun lol niet op kunnen.

Entreebeker voor de Voedselbank
Bij het eerste drankje op Lepeltje Lepeltje betalen bezoekers eenmalig een half muntje voor een milieuvriendelijke plastic Lepeltje Lepeltje beker. Met de Lepeltje Lepeltje beker steunt men de Voedselbank. Door deze actie worden tienduizenden plastic bekers bespaard, wordt bijgedragen aan een schoon terrein en worden gezinnen die het krapper hebben enorm geholpen.

Afterparty vrijdagnacht Bibelot
Na een dagje smullen en relaxen wordt er vrijdagnacht door gedanst op de afterparty in Poppodium Bibelot. De Lepeltje Lepeltje DJ’s draaien de lekkerste platen. Ook de afterparty is gratis toegankelijk.

Lepeltje Lepeltje Dordrecht
Donderdag 25 t/m zondag 28 mei: Hemelvaartsweekend
Donderdag: 12:00 - 23:00
Vrijdag: 12:00 - 00:00
Zaterdag: 12:00 - 00:00
Zondag: 12:00 - 22:00
Weizigtpark, Dordrecht
www.lepeltje-lepeltje.com

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.