Cultureel Foodfestival 'Lepeltje Lepeltje' trekt weer veel bezoekers

29 mei 2017
Cultureel Foodfestival 'Lepeltje Lepeltje' trekt weer veel bezoekers

DORDRECHT - Donderdag 25 tot en met zondag 28 mei was het weer erg druk in het Weizigtpark. Het cultureel foodfestival Lepeltje Lepeltje was tijdens Hemelvaart voor de tweede keer hier neergestreken.

Van donderdag 25 tot en met zondag 28 mei werden de meest uiteenlopende gerechten geserveerd door meer dan 20 mobiele keukens, terwijl er toffe bands en DJ's speeden. Ook de kids vermaakten zich optimaal en er was tevens een mooie-spullen-markt. Zoals altijd was ook dit jaar de toegang gratis.

Eten
Mobiele keukens serveerden vers, ambachtelijk eten waarvan het water je in de mond liep. Het ruime aanbod verrukkelijke gerechten was om je vingers bij af te likken. Zo kon er heerlijk genoten worden van Caribisch eten van Faya Lobi of de premium steak van de Marktslagers. Daarnaast werden er heerlijke (speciaal) bieren en wijnen geserveerd. Er waren ook verschillende Dordrechtse ondernemers te vinden, zoals Gastrobar Post en Broodbar Boer'n Bontje. Kortom, het was onder de bomen van het Weizigtpark deze dagen goed toeven.

Het middelpunt van Lepeltje Lepeltje was het kleurige podium, waar bands en DJ's de toon zetten. Op zaterdag werd het podium gehost door poppodium Bibelot. Onder andere Pollyanna, Bottles of Love en Pingpongpoëzie. Er kwam van alles voorbij: funk, soul, rock, wereldmuziek, noem maar op.

Foto's: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.