Zaterdag 25 mei ontvangt Ben Corino de Dordtenaar Ton Wulfert als hoofdgast.

24 mei 2019 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Zaterdag 25 mei ontvangt Ben Corino de Dordtenaar Ton Wulfert als hoofdgast. Ton is in de in Dordrecht en de Drechtsteden betrokken met bij sociaal maatschappelijke onderwerpen. Hij is ondermeer bestuurslid bij de stichting Urgente Noden Drechtsteden, bestuurslid  Werk + Ervaring Drechtsteden en is actief bij het Platform tegen Armoede in de Drechtsteden.

Hij studeerde Andragologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn grote sociale maatschappelijke betrokkenheid kenmerken Ton Wulfert. Niet alleen in woord maar ook in daad. Zijn nimmer aflatende inzet en aanhoudendheid maakt dat hij samen met degenen met wie hij optrekt in de projecten waarvoor hij zich inzet uiteindelijk de onderwerpen op de politieke agenda weet te plaatsen. Met Ton gaat Ben Corino het gesprek aan over zijn betrokkenheid en de onderwerpen waar hij zich op richt. Onderwerpen die in de maatschappelijke discussies actueel maar ook weerbarstig zijn in de oplossingssfeer.

In het tweede uur is er de aandacht voor de actualiteit uit Dordrecht en Drechtsteden.

Maria Ros bracht haar eerste gedichtenbundel uit. Hoewel zij één van de vaste dichters van Studio De Witt is had zij de stap naar een gebundelde uitgave van haar gedichten niet gezet. Zondag 19 mei was het dan zover. In Theater 450 op de Voorstraat presenteerde zij haar bundel ‘Ladders naar Lucht”. En het spreekt dan voor zich dat Maria in deze uitzending de  Dichter van dienst is.

Het derde uur staat in het teken van de politiek actualteit aan de Politieke Stamtafel. Onder andere het bezoek van burgemeester Wouter Kolff aan de zusterstad Varna.

Studio De Witt van 10.00 u - 13.00 u bij Drechtstad FM 95.7 (ether) 105.9 (kabel) Kanaal 1083 (KPN), kanaal 915 (Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.