Dordts team De Strijders naar halve finale NK Cruyff Courts 6 vs 6

27 mei 2019 door Hennie van der Zouw
Dordts team De Strijders naar halve finale NK Cruyff Courts 6 vs 6

DORDRECHT - Het Dordtse team De Strijders (zie foto) heeft zich via de voorrondes in Dordrecht en Ridderkerk geplaatst voor de halve finale NK Cruyff Courts bij stadion het Kasteel in Rotterdam, op zondag 26 mei. Het team de Strijders bestaat uit Luca Visser, Cem Batimur, Daan van Ballegooien, Daan van Reeuwijk, Adam Loubane, Mitchell Cuppers, Lucas Zylinksi, Moreno Nijsten. De talentvolle jongens gaan a.s. zondag strijden voor een plek in de finale van het Nederlands Kampioenschap Cruyff Courts 6 vs 6 in het centrum van Nijmegen op zaterdag 29 juni.

Cruyff Courts 6 vs 6
Cruyff Courts 6 vs 6 is een nationaal voetbalkampioenschap voor kinderen van 10 tot 12 jaar en vindt plaats op Cruyff Courts in verschillende steden. De organisatie ligt in de handen van jongeren uit de buurt. Het kampioenschap kent regionale voorrondes en kwartfinales, landelijk halve finales en een spetterende finale. Tijdens het toernooi staat het thema 'respect' centraal. Alle deelnemers geven door middel van het tekenen van de respectvlag aan elkaar te respecteren, zowel op als naast het veld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.