Burgemeester Wouter Kolff heet nieuwe Dordtenaren vanmiddag in Stadhuis welkom

27 mei 2019
Burgemeester Wouter Kolff heet nieuwe Dordtenaren vanmiddag in Stadhuis welkom

DORDRECHT - Ditmaal in het Stadhuis zal burgemeester Wouter Kolff een zogeheten naturalisatiebijeenkomst leiden. Datr begint maandag 27 mei om twee uur. Het is een plechtig moment en voor de mensen die Nederlander en Dordtenaar worden een feestelijk moment na vaak een lange procedure.

De gemeente kondigt dat op de volgende wijze aan:

Op maandag 27 mei vindt in de raadzaal van het Stadhuis, Stadhuisplein 1, een naturalisatiebijeenkomst plaats waarbij burgemeester Wouter Kolff nieuwe inwoners van Dordrecht welkom heet en de laatste formele zaken omtrent de naturalisatie worden afgesloten. De bijeenkomst start om 14.00 uur.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.