Blijvende herinnering aan Dordtse Synode in openbare ruimte Dordrecht

30 oktober 2018
Blijvende herinnering aan Dordtse Synode in openbare ruimte Dordrecht

DORDRECHT - De herdenking van de Dordtse Synode 1618-1619 zal een blijvende herinnering opleveren in Dordrecht. Wethouder Piet H. Sleeking bevestigde dat vandaag in de raad, maar gaf nog niet aan hoe de Synode blijvend kan worden herinnerd.

Op 10 november is de opening van de herdenking in de Augustijnenkerk. De Koning is erbij.

De EO doet daar die avond verslag van in de uitzending van Blauw Bloed. Die wordt voorafgegaan door Nederland Zingt, dit keer vanuit de Dordtse ­Augustijnenkerk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.