Inbraak aan het Van Oldenbarneveldtplein

31 mei 2019 door Hennie van der Zouw
Inbraak aan het Van Oldenbarneveldtplein

DORDRECHT / ZWIJNDRECHT - Vanochtend vroeg, kreeg de dordtse politie een melding van een gaande zijnde inbraak in de Primera aan het Van Oldebarneveldtplein.

Agenten waren zeer snel ter plaatse en zagen dat er 3 personen met een vol dekbedovertrek het winkelcentrum uitrenden. Na een korte achtervolging waarbij een verdachte werd gepepperd, konden een 47 jarige Dordtenaar, een 24 en 46 jarige inwoner van Zwijndrecht aangehouden worden. Allen zijn ingesloten, de recherche heeft de zaak in onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.