Shantykorenfestival op het Admiraalplein

03 juni 2019 door Hennie van der Zouw
Shantykorenfestival op het Admiraalplein

DORDRECHT - Afgelopen zaterdag 1 juni was het ook weer feest op het Admiraalsplein in Wielwijk. Voor de derde keer werd van 11.00 tot 17.00 uur een braderie gehouden. Voor wie de smaak te pakken heeft gekregen van de shantykoren op Dordt in Stoom, was er tijdens deze braderie voor de 12e keer het Shantykorenfestival, met optredens van verschillende koren.

Foto's: Wim van de Pol.



Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.