Vogelnest viert driejarig bestaan met opening nieuwe koffiebar

04 juni 2019 door Hennie van der Zouw
Vogelnest viert driejarig bestaan met opening nieuwe koffiebar

DORDRECHT - Op vrijdag 28 juni om 16:00 opent Het Vogelnest zijn nieuwe koffiebar op Het Vogelplein. Met optredens van artiesten, kinderactiviteiten, gratis koffie en snacks word er in en om de nieuwe bar een heus feestje gebouwd.

Na een jaar plannen, overleggen en natuurlijk bouwen wordt de nieuwe koffiebar 24 juni geplaatst om vervolgens 28 juni officieel geopend te worden. Met deze toevoeging kan de koffiebar beter gecombineerd worden met de buurthuis-activiteiten, die na de sloop van de buurtkamer begin maart geen vaste plaats meer hebben.

Sinds maart vonden de activiteiten bij buurtbewoners of wijkpartners plaats en was de koffiebar vervangen door een bakfiets met koffiemachine. De bakfiets zal dienst doen om op locatie mensen elkaar te laten ontmoeten of feestelijkheden te ondersteunen.

‘Wij zijn ongelofelijk blij met deze oplossing na de sloop van de vorige buurtkamer’, laat Ifor Schrauwen van Het Vogelnest weten, ‘Het is echt een uitbreiding voor de wijk, we hadden nooit durven dromen dat we na drie jaar zo geïntegreerd zouden zijn in de wijk.’

Iedereen, wel en niet uit de Vogelbuurt, is 28 juni vanaf 16:00 welkom om aanwezig te zijn bij de verjaardag en de opening van het (nieuwe) Vogelnest.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.