Zaterdag 8 juni ontvangt Ben Corino de Dordtse blogger Olga Harmsen

06 juni 2019 door Hennie van der Zouw
Zaterdag 8 juni ontvangt Ben Corino de Dordtse blogger Olga Harmsen

DORDRECHT - Zaterdag 8 juni ontvangt Ben Corino de Dordtse blogger Olga Harmsen. Deze week kreeg zij een speciale vermelding toegekend. Tijdens de European Heritage Awards, van de Europese  Commissie en Europa Nostra kende de jury in totaal 11 speciale vermeldingen toe. Het betrof  buitengewone aan bijdragen aan het behoud en de verbetering van het Europese culturele erfgoed.   Olga Harmsen kreeg  een speciale vermelding  voor haar blog activiteit. Zij houdt een blog bij over Art  Nouveau. Art Nouveau of Jugendstil is een kunststroming  die bloeide aan het einde van de 19de eeuw tot rond 1930. De Art Nouveau (Nieuwe Kunst) is een stroming die zich vooral binnen Europa ontwikkelde. 

Met haar blog About Art Nouveau, die de jury beoordeelde als een ambitieus initiatief waarmee zij deze kunstroming in Nederland en internationaal in kaart brengt draagt zij volgens de jury bij aan de vergroting het bewustzijn van deze kunststroming.

Naast haar bloggersactiviteit heeft Olga Harmsen haar bedrijf Maison l'Art Nouveau waarin zij adviseert op het gebied van Art Nouveau.

Met Olga praat  Ben Corino over de haar activiteiten en interesse op het gebied van de Art Nouveau en Jugendstil. Dordrecht kent ook diverse Jugendstilpanden, sommige bekende maar sommige deels verscholen liggend tussen andere panden.

In het tweede uur is er de aandacht voor de actualiteit uit Dordrecht en Drechtsteden.

De Dichter van Dienst Josse Kok

Het derde uur staat in het teken van de politieke actualteit aan de Politieke Stamtafel.
.
Studio De Witt van 10.00u-13.00u bij Drechtstad FM 95.7 (ether) 105.9(kabel) Kanaal 1083(KPN), kanaal 915(Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.