Nominaties voor 'Groene Lintjes' gevraagd

28 april 2017
Nominaties voor 'Groene Lintjes' gevraagd

DORDRECHT - Het is overal te voelen: het bruist van de initiatieven om de wereld groener en vriendelijker te maken voor mens en dier. GroenLinks Drechtsteden wil deze doorzetters - dromers, denkers en doeners voor duurzame Drechtsteden - graag in het zonnetje zetten! Daarom reikt GroenLinks ook dit jaar weer de Groene Lintjes uit. Kent u personen of organisaties die naar uw mening een groen lintje verdienen? Laat het ons uiterlijk 12 mei weten via gldrechtsteden@gmail.com!
Geef bij de nominatie de naam van de persoon of organisatie die u wilt nomineren door, alsmede de reden waarom u vindt dat deze persoon of organisatie een groen lintje verdient. Op 12 mei om middernacht wordt de stemming gesloten.

Stemming & uitreiking
De Groene Lintjes zijn een publieksprijs. Dat betekent dat bewoners van de Drechtsteden worden uitgenodigd om te stemmen. De stemming wordt geopend op zaterdag 20 mei, en zal lopen tot en met maandag 5 juni, Wereld Milieudag. De feestelijke uitreiking vindt plaats op zondag 11 juni.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.