Gestolen auto gedumpt bij de Helsluis in Dordrecht!

11 juni 2019 door Hennie van der Zouw
Gestolen auto gedumpt bij de Helsluis in Dordrecht!

DORDRECHT - Op vrijdagochtend 7 juni 2019 omstreeks 10:00 uur kregen collega’s van ons basisteam, die op dat moment met de P11 op het water ter hoogte van de Dordtse Biesbosch werkzaam waren, een melding van een voertuig te water bij de Helsluis in Dordrecht. Omdat er op dat moment niet duidelijk was of er nog personen in het voertuig zaten spoedde zij zich samen met andere hulpdiensten ter plaatse.

Toen de collega’s bij het voertuig aankwamen stond de brandweer net klaar om met duikers het water in te gaan. Zij gingen op onderzoek uit of er nog personen in of rond de auto in het water zouden zijn. Onze collega’s hielden vervolgens de pleziervaart op afstand om de duikers veilig hun werk te laten doen.

Bij het onderzoek in het water werd er gelukkig niemand aangetroffen bij het voertuig. Uit onderzoek bleek dat de auto kort ervoor gestolen was uit Papendrecht. De auto is geborgen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.