Feestelijke heropening Aldi aan het Admiraalsplein

13 juni 2019
Feestelijke heropening Aldi aan het Admiraalsplein

DORDRECHT - Op woensdag 19 juni wordt om 8.00 uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan het Admiraalsplein in Dordrecht feestelijk geopend. De opening wordt verricht door filiaalleider de heer De Bont. In de vernieuwde winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. In verband met de verbouwing is het filiaal gesloten tot de heropening op woensdag 19 juni.

De eerste vierhonderd klanten krijgen op de openingsochtend bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als IP Camera’s, tablets of tegoedbonnen van maximaal € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

De enthousiaste filiaalleider de heer De Bont: “De vernieuwde winkel zal voor verrassingen zorgen. We willen dan ook iedereen uitnodigen om langs te komen op de openingsdag.”

Foodtruck
Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid, die klanten gratis kunnen proeven.

De Aldi besteedt ook aandacht aan duurzaamheid. Er zijn steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, en er wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Papier en folie worden 100% gerecycled.

De vernieuwde winkel aan het Admiraalsplein 68-70 beschikt over 150 parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag van 08.00 – 20.00 uur en op zondag van 12.00 – 18.00 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.