Gemeente Dordrecht promoot de actie 'Operatie Steenbreek'

09 mei 2019
Gemeente Dordrecht promoot de actie 'Operatie Steenbreek'

DORDRECHT - Op woensdag 8 mei bezocht wethouder Marco Stam (Klimaatadaptatie) de Groenmarkt op het Vogelplein in de Vogelbuurt. De gemeente Dordrecht was aanwezig op de Groenmarkt met een informatiekraam 'Samen maken we de stad groen'.

Gemeente Dordrecht promoot de actie 'Operatie Steenbreek'. De wethouder heeft met een bewoner een perenboompje geplant in een versteende tuin. De wethouder ging ook met bezoekers van de Groenmarkt in gesprek over het vergroenen van de buurt en hun eigen tuin om wateroverlast bij hevige buien op te kunnen vangen en om op extreem warme dagen meer verkoeling te hebben in het groen.

Foto's: Wim van de Pol.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.