In juli opent Cows & More aan de Burgemeester de Raadtsingel

17 juni 2019
In juli opent Cows & More aan de Burgemeester de Raadtsingel

DORDRECHT - Aan de Burgemeester de Raadtsingel 95a, waar tot voor kort Leen Bakker zat, start in juli de winkel Cows & More.  Zij verkopen koeienhuiden en Lifestyle producten. Niet alles draait overigens om de koe, er zijn ook schapenvachten, geitenhuiden, rendiervachten, konijnenvachten en andere artikelen te vinden.

Cows & More bestaat sinds 2017 en is gevestigd in Vlaardingen. Het bedrijf staat regelmatig op markten en heeft een webshop. Zo kon je ze het afgelopen jaar tegenkomen op de kerstmarkt in Dordrecht.  Ze biedt naast de dierenhuiden, schedels aan, zoals de gegraveerde Lonhornschedels. Ook zijn er industriële lampen, kussens, klokken, kandelaars, meubels, tassen en portemonnees te koop.

De koeienhuiden komen volgens het bedrijf uit Zuid Amerika. Hier zouden de koeien van de zon hebben kunnen genieten en goede voeding hebben gekregen.

Het belooft een mooie winkel te worden. De inpakbalie/kassa is met hout betimmerd en het geheel krijgt een passend kleurtje. Wel moet er nog wat werk verzet worden en een exacte datum is nog niet bekend. Om alvast een impressie van de artikelen te krijgen, zie www.cowsandmore.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.