Sparta Dordrecht is op zoek naar jou!

17 juni 2019 door Hennie van der Zouw
Sparta Dordrecht is op zoek naar jou!

DORDRECHT - Wij doen aan ritmische gymnastiek en zijn op zoek naar leuke meiden die met ons samen willen trainen. Lijkt het je leuk om in een selectie team mee te doen. Kom  dan kijken op een vrijdagavond training van 18.00-19.00 uur in de Waterinklaan te Dordrecht.

Ook mogen wij weer onze jaarlijkse internationale wedstrijd organiseren. Namelijk de Miss Sparta Cup 2019 die gehouden wordt op 29 juni 2019. De wedstrijd wordt gehouden in de Sportboulevard te Dordrecht van 09.00-19.00 uur. Kom gezellig langs. Iedereen is welkom.

Wil je deze sport ook doen. We hebben nog plek bij de recreanten en selectie! Voor meer informatie mail naar rg@spartadordrecht.nl of neem een kijkje op ons facebook account @rg.spartadordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.