Nielson aanwezig bij kaartverkoop Live at Wantij in de VVV

29 januari 2019
Nielson aanwezig bij kaartverkoop Live at Wantij in de VVV

DORDRECHT - Aanstaande vrijdag 1 februari om 9.00 uur start de kaartverkoop voor Live at Wantij 2019. Om 9.00 uur bij de start zal zanger Nielson aanwezig zijn in de VVV op de Spuiboulevard in Dordrecht om te helpen met deze kaartverkoop. Kaarten zijn vanaf 9.00 uur ook online te kopen via liveatwantij.nl

Vrijdag 25 januari vond de voorverkoop plaats voor alle mensen die zich in de weken daarvoor gepreregistreerd hadden. De organisatie van Live at Wantij spreekt over een succesvolle voorverkoop en raadt mensen aan om aanstaande vrijdag op tijd hun kaarten te kopen.

Live at Wantij vindt vrijdag 14 juni voor de derde keer plaats. In de line up staan dit jaar Racoon, DI-RECT, Nielson en Wulf.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.