Cornelis Heijes is de ‘Beste Klusser’ van Dordrecht

17 juni 2019 door Hennie van der Zouw
Cornelis Heijes is de ‘Beste Klusser’ van Dordrecht

DORDRECHT - Cornelis Heijes (33) uit Dordrecht streed vanmiddag op de Hornbach Bouwplaats in Amsterdam mee om de titel ‘Beste Klusser van Nederland’ en de bijbehorende Gouden Hamer. Hij plaatste zich voor de finale na winst van de regionale kwalificatiewedstrijd bij Hornbach in Alblasserdam. De overwinning pakte hij nèt niet, maar de titel ‘Beste Klusser van de Alblasserwaard’ heeft hij wel binnen.

Landelijk namen duizenden klussers deel aan de kwalificaties die plaatsvonden in de veertien vestigingen van Hornbach. De eindstrijd, waar doe-het-zelvers van Groningen tot Limburg aan meededen, was een spectaculaire afvalrace met verschillende proeven, gebasseerd op de elementen aarde, wind, vuur en water. “Aan de aanmoediging van mijn kinderen en familie heeft het zeker niet gelegen. Met spandoeken en al stonden zij mij aan te moedigen. Helaas heb ik net niet gewonnen maar ik vond het erg leuk om hieraan deel te nemen”, aldus Cornelis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.