2LOVE organiseert themafeest superhelden voor Stichting Voor Sara

25 maart 2019
2LOVE organiseert themafeest superhelden voor Stichting Voor Sara

DORDRECHT - Op 30 maart organiseert 2LOVE in het Postillion Hotel haar tweede themafeest voor het goede doel. Het eerste feest vond plaats in november 2017, waarbij de feestgangers in hun trouwkleding met de voetjes van de vloer gingen. Dit keer is het thema superhelden. De opbrengst is voor de Stichting Voor Sara.

Ook nu werken verschillende Dordtse ondernemers mee aan dit initiatief. Het Postillion Hotel in Dordrecht stelt haar locatie belangeloos beschikbaar. Ook DJ Mark Barendregt van People Together en DJ Eddy Prone dragen hun steentje bij door de muziek te verzorgen. Fotograaf Anita Korporaal maakt gedurende de avond een mooie sfeerimpressie en Kinepolis Dordrecht heeft nog een leuke attentie voor de aanwezigen.

De opbrengst van het tweede 2LOVE event komt ten goede van de Stichting Voor Sara. Stichting Voor Sara is eind 2016 opgericht door de ouders van Sara Verbrugge. Sara is een vrolijk, pienter meisje van drie jaar uit Dordrecht, met de ongeneeslijke spierziekte MDC1A. Kinderen met MDC1A worden over het algemeen niet oud. Initiatiefnemer Naomi: “Sara is voor ons een superheld, vandaar het thema voor dit jaar, superhelden.”

Op dit moment is een belangrijk onderzoek in volle gang en tot nu toe is bijna vier ton gedoneerd in nog geen twee jaar, maar in totaal is 500.000 euro nodig. Met de opbrengst van het feest willen Naomi en Tamara hun steentje bijdragen om de 500.000 euro te kunnen halen!

Omdat de opbrengst voor Stichting Voor Sara is, gaan de dames voor een grote opkomst. Verkleed als superheld hoeft niet moeilijk te zijn, want superhelden zie je overal. Van Spiderman tot James Bond en van brandweerman tot Sneeuwwitje, iedereen is een superheld. Met een zwarte cape en Zorro masker kom je al een heel eind, en op marktplaats en in de feestwinkels is keuze genoeg. Zeker omdat de carnaval dan net weer achter de rug is. Dus ook een oproep voor iedereen die na de carnaval in een zwart gat dreigt te vallen: haal je verkleedkleren maar weer van zolder en kom gezellig feesten op 30 maart op de 90’s beats van de DJ’s.

Kaartjes
Kaarten voor het event kosten € 15,- in de voorverkoop (tot 29 maart 2019) en zijn verkrijgbaar via 2love.event@gmail.com, Ook voor vragen of sponsoren kunnen Naomi en Tamara hier bereikt worden. Op de avond zelf kun je ook nog tickets aan de deur kopen, dan kost een ticket € 20,-.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.