Landelijke 112 storing: alle politieagenten op straat

24 juni 2019
Landelijke 112 storing: alle politieagenten op straat

DRECHTSTEDEN - UPDATE 20.30 uur: de storing is inmiddels verholpen.

Door een technische storing bij KPN  zijn sinds ongeveer 16.30 uur de noodnummers 0900-8844 en 112 niet bereikbaar. Er wordt hard gewerkt om de storing te verhelpen. Momenteel zijn er alternatieve telefoonnummers beschikbaar.
Voor 0900-8844 bel: 088-96 59 630
Voor 112 bel: 088-66 28 240

Er is ook een NL-alert uitgegaan met dit bericht. Het mobiele netwerk werkt nog wel.

Hebt u acuut hulp nodig? Ga dan naar het dichtstbijzijnde politiebureau of brandweerkazerne.  Vanwege de storing is er meer politie op straat aanwezig. Hebt u direct medische hulp nodig, ga dan indien mogelijk zelf naar het ziekenhuis.

De brandweer Zuid-Holland Zuid laat weten dat in die regio ook de gemeentehuizen open zijn.

Het is niet bekend hoe lang de storing gaat duren. KPN laat weten dat er met macht en macht aan de oplossing wordt gewerkt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.