Het Vogelnest viert de komst van nieuwe koffiebar en driejarig bestaan

24 juni 2019
Het Vogelnest viert de komst van nieuwe koffiebar en driejarig bestaan

DORDRECHT - Vanmorgen vroeg is de nieuwe Vogelnest container geplaatst. Op vrijdag 28 juni om 16:00 uur opent het Vogelnest zijn nieuwe koffiebar op het Vogelplein. Ook viert ze gelijk haar driejarig bestaan. Om de nieuwe koffiebar wordt vrijdag een heus feestje gebouwd, met optredens van artiesten, kinderactiviteiten, gratis koffie en snacks. Iedereen, wel of niet uit de Vogelbuurt, is van harte welkom.

De nieuwe container staat midden op het plein en heeft een uitschuifbare glazen serre, om ook bij minder weer beschut te kunnen zitten. Het heeft een werkatelier, een keuken en natuurlijk de koffiebar.

Het Vogelnest is een ontmoetingsplaats, van waaruit tal van activiteiten zijn georganiseerd voor de buurt. Zo wil ze de Vogelbuurt mooier, creatiever en gezelliger maken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.