Wantijbad Dordrecht deze week extra geopend vanwege de verwachte warmte

24 juni 2019
Wantijbad Dordrecht deze week extra geopend vanwege de verwachte warmte

DORDRECHT - Goed nieuws voor iedereen die van een duik houdt tijdens het warme weer. Het Wantijbad Dordrecht, aan de Badweg 12, is deze week vanwege de verwachte temperaturen extra geopend. Van 24 t/m 28 juni is het bad van 10.00 uur tot 20.00 uur geopend

Het Wantijbad is een openlucht zwembad een 100 meter bassin. Er is een prachtige groene ligweide aanwezig om heerlijk te zonnen.

De verwachte temperatuur deze week (volgens het KNMI): zonnig en droog. Tot en met 28 juni vrij warm, vanaf het weekeinde zeer warm met op veel plaatsen tropische waarden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.