Feestelijke uitreiking VrijwilligersPas 2019-2020

24 juni 2019 door Hennie van der Zouw
Feestelijke uitreiking VrijwilligersPas 2019-2020

DORDRECHT - Vrijdagmiddag 28 juni 2019 reikt wethouder Peter Heijkoop van de gemeente Dordrecht de VrijwilligersPas weer uit aan een aantal bijzondere vrijwilligers. De uitreiking vindt plaats van 15.00 tot 18.00 uur bij SPUI93 op de Spuiweg 93 in Dordrecht. Deze kortingspas wordt van juli 2019 t/m juli 2020 door duizenden vrijwilligers gebruikt.

Uitreiking bij SPUI93 in het pand hoek Spuiweg/Singel te Dordrecht
De VrijwilligersPas wordt de laatste jaren steeds in een andere wijk uitgereikt. Bijvoorbeeld in Wijkcentrum De Koloriet in Oud-Krispijn en vorig jaar in Speeltuin Zeehavenkwartier in Wielwijk. “Dit jaar doen we de uitreiking in ons pand op de Spuiweg 93 in het centrum van Dordrecht,” vertelt Fokje Bosma, coördinator van SPUI93. “Zo kunnen we meteen duidelijk maken dat het SSKW-deel van het Vrijwilligershuis een doorstart maakt onder de naam SPUI93.”

Met dank aan de ondernemers
“Zonder vrijwilligers ligt het land stil en zonder ondernemers is er geen VrijwilligersPas”, stelt Anja Wever, communicatiemedewerkster SPUI93. “Ieder jaar is het een uitdaging om een leuk kortingenpakket samen te stellen voor de vrijwilligers. Maar het is weer gelukt. Ook de ondernemers ervaren de samenwerking als positief”, concludeert Wever tevreden. “De meesten doen al jarenlang mee. Korting geven aan PasHouders is voor veel ondernemers goedkoper dan een advertentie. Een deel van de ondernemers doet bovendien zelf ook vrijwilligerswerk en wil graag op deze manier iets terugdoen.”

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.