Thuis in mijn Wijk

26 juni 2019 door Hennie van der Zouw
Thuis in mijn Wijk

DORDRECHT - Woensdagmiddag 19 juni was het een drukke bedoening aan de Nassauweg in Krispijn. Met behulp van de buurtbewoners en het Variant Team van Gemiva-SVG groep werden de boomspiegels ingezaaid.

Eerst zijn de boomspiegels ontdaan van onkruid en daarna zijn ze ingezaaid met een bloemenmengsel dat niet alleen fleurig is, maar ook bijen aantrekt. Het resultaat zal over een aantal weken zichtbaar zijn. Ondanks het warme weer was het een gezellige middag, waarbij ook een aantal kinderen uit de buurt spontaan kwamen helpen.

Het gebeuren is een initiatief van Verkuil & Moree. Sinds 2019 zijn zij groenaannemer in Krispijn in opdracht van de gemeente Dordrecht. ‘Thuis in mijn Wijk’ is het motto en tevens de naam van het initiatief om de wijk groener te maken met de buurtbewoners. ‘Met de buurt voor de buurt. We zijn dan wel verantwoordelijk voor de buitenruimte, maar de buurtbewoners hebben zeker inspraak! Graag zelfs,’ aldus Sabrina Jonkman, contactpersoon van Thuis in mijn Wijk.

Bent u woonachtig in Krispijn en heeft u een idee voor uw straat of omgeving? Kijk dan vooral even op de website https://verkuil-moree.nl/thuis-in-mijn-wijk/ Thuis in mijn Wijk is ook te volgen op Facebook. ‘Met elkaar willen we de wijk mooier, schoner en gezelliger maken!’Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.