Stadsboerderij Weizigt viert feest tijdens Boerderijmiddag

27 juni 2019 door Eva Baars
Stadsboerderij Weizigt viert feest tijdens Boerderijmiddag

DORDRECHT - Woensdag 3 juli organiseert Weizigt een Boerderijmiddag op Stadsboerderij Weizigt en is het de hele middag feest. Doe mee aan oud-Hollandse spelletjes, neem een kijkje bij de informatiestands, bezoek het boerenmarktje, en neem vooral ook wat lekkers mee voor thuis. Jij komt toch ook?

Vlak voor de zomervakantie losbarst, viert Stadsboerderij Weizigt nog een beestachtig leuk feestje. Deze middag richten we een boerenmarktje in waar je onder andere het lekkers van Mooimekkerland, de geitenkaas van Tina Verhoef en de groenten van Rechtstreex kan kopen. Molen Kijck over de Dijck vult ook een kraam en deelt gratis pannenkoekjes uit.
Daarnaast kun je meedoen aan allerlei oud-Hollandse spelletjes en een potje boerengolf spelen. Ook vind je er een aantal informatiestands en zal onze imker aanwezig zijn. De cliënten van Gemiva zorgen voor een lekker koekje en limonade en bemannen een kraam met allerlei leuke cadeautjes. Kom je ook met ons de zomer vieren?

De Boerderijmiddag gaat op woensdag 3 juli om 13.00 uur van start en zal duren tot 16.00 uur. Toegang en deelname aan de activiteiten is gratis en iedereen is van harte welkom. Alle activiteiten vinden plaats rondom Stadsboerderij Weizigt. Voor meer informatie over de activiteiten van Weizigt kijk je op www.weizigt.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.