Mightlife organiseert gezondheidsdagen bij DOOR

27 juni 2019
Mightlife organiseert gezondheidsdagen bij DOOR

DORDRECHT - De vrijwilligers van Mightlife zijn steeds een tijd bezig met het bereiden van de gezonde producten voor de food bar op de gezondheidsdagen. De hapjes en drankjes zien er heerlijk uit. Daarnaast zijn er op deze dag tal van activiteiten. De dagen vinden plaats bij het culturele ontmoetingscentrum DOOR op de zaterdagen van 10.00 tot 15.00 uur. In ieder geval nog op 29 juni en 6 juli.

De foodbar brengt ook smoothies, salades en een high tea met allerlei lekkere hapjes, alles 100% natuurlijk. Maar het blijft niet bij eten. Er zijn workshops voor het hele gezin. Er is een lounch en een dance area, ook is er dans, sport en kunst. Je kunt terecht voor leuke en makkelijke weetjes, recepten en advies voor een gezond leven.

Regelmatig worden er speciale activiteiten georganiseerd. Zo is de Stadslandbouwkas “De Oude Beer” enkele keren langs geweest en hebben de eetbare kruide- en groenteplanten kraam gevuld met hun biologische producten. Voor de kinderen is er een kleurhoekje en zijn er spelletjes.

Zion Fourtwenty organiseert de dagen bij DOOR. Ze zijn gratis toegankelijk. DOOR is te vinden aan de Spuiboulevard 220. Zie de facebookpagina voor meer informatie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.