Feestelijke opening van de natuurlijke speelplek in het Sterrenburgpark

27 juni 2019 door Hennie van der Zouw
Feestelijke opening van de natuurlijke speelplek in het Sterrenburgpark

DORDRECHT - Woensdagmiddag 3 juli wordt via een feestelijke opening de natuurlijke speelplek in het Sterrenburgpark geopend.

Deze natuurlijke speelplek is gemaakt op dat deel van het Sterrenburgpark dat voorheen regelmatig onder water stond. Door dit opnieuw in te richten met natuurlijke speelelementen, inclusief waterbekkens, verwacht de gemeente dit op te lossen. Daarnaast is er extra ruimte voor waterberging gemaakt.

Maar natuurlijk verwacht de gemeente met name dat deze natuurlijke speelplek uitnodigt om het park nog meer te gaan gebruiken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.