Ladies Night en Stiletto Run

28 juni 2019 door Hennie van der Zouw
Ladies Night en Stiletto Run

DORDRECHT - Om 19.30 uur donderdagavond 27 juni 2019 gaf Donny Roelvink het startschot voor de "Stiletto Run". Om 20.00 uur deed hij de prijsuitreiking met onder andere Michael Kors-tassen en gratis beautybehandelingen op deze Beautymarket.

De aangegeven kortingen die op de bijbehorende flyer over deze avond stonden, gelden op deze avond bij alle attracties en alleen voor de dames (en ook nog alleen tussen 18.30 uur en 21.30 uur).

Foto's: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.