Inloopbijeenkomst Van Eesterenplein in Winkelcentrum Bieshof; eerste ontwerp is af

01 juli 2019
Inloopbijeenkomst Van Eesterenplein in Winkelcentrum Bieshof; eerste ontwerp is af

DORDRECHT - Op dinsdag 2 juli van 16.00 tot 19.00 uur is er een inloopbijeenkomst voor het project Van Eesterenplein in Winkelcentrum Bieshof. Het Van Eesterenplein wordt verhoogd, herstraat en de inrichting rondom het winkelcentrum wordt verbeterd. Het eerste ontwerp is af en morgen door iedereen te bewonderen bij de lege winkel tegenover Bakker Korteweg. De gemeente en de ontwerpers horen graag uw mening.

De verharding op het Van Eesterenplein is verzakt en is toe aan vervanging. De gemeente heeft besloten om gelijk ook de inrichting van het plein te verbeteren. Het plan is om in 2020 het Van Eesterenplein aan te pakken.

Op 23 april 2019 is er een inloopbijeenkomst geweest met een presentatie van ontwerpideeën. In de herfst 2019 start de aanbesteding en in 2020 zal de uitvoering dus plaatsvinden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.