Cycle for Hope: mannen, vrouwen én kinderen fietsen samen tegen verslaving

26 juni 2019
Cycle for Hope: mannen, vrouwen én kinderen fietsen samen tegen verslaving

DORDRECHT - Het is bijna zover... Cycle for Hope Rondje Nederland gaat deze donderdag van start. De fietsers zetten zich in voor Stichting De Hoop, en vertrekken vanaf 15.30 uur uit Dorp De Hoop. Samen tegen verslaving, 1200 kilometer door Nederland in 48 uur! We kijken ook uit naar de Toertochten en Ladies Ride op zaterdag. De eerste fietsers finishen vanaf 14.00 uur tijdens de Open Dag bij De Hoop in Dordrecht. Cycle for Hope ambassadeur en topwielrenner Erik Dekker fietst mee en je kunt hem bij de finish ontmoeten. Voor de kids is er ook fietsfun bij de Dikke Banden Race. Het wordt een groot feest voor jong en oud bij de finish op zaterdag 29 juni! Meer info: www.cycleforhope.nl

Ontmoet Cycle for Hope ambassadeur Erik Dekker bij de finish
De opbrengst van Cycle for Hope gaat naar Stichting De Hoop, waar mensen met verslavingen en psychische problemen worden behandeld. Cycle for Hope heeft een bijzondere ambassadeur: topwielrenner Erik Dekker. Deze sportheld is aanwezig bij de finish, hij fietst zelf de 140 km. Erik is een echte winnaar in het wielrennen, hij won meerdere etappes in de Tour de France. Ook won hij de Wereldbeker en werd Sportman van het Jaar in 2001. Het is een perfecte kans om deze grote sportheld te ontmoeten en hem en de andere stoere fietsers m/v enthousiast te ontvangen bij de finish. De eerste Toertocht fietsers finishen al rond 12.30 uur, wees erbij!

Ladies Ride en Dikke Banden Race: vrouwen en kids voor kwetsbare mensen
Voor wie liever een paar uur fietst, in plaats van een paar dagen zijn er op zaterdag 29 juni ook Cycle for Hope Toertochten van 90, 140 en 200 km. Op die dag kunnen kinderen crossen op hun eigen fiets bij de Dikke Banden Race voor kids van 4-12 jaar. Ladies Ride is er speciaal voor de dames die van een flinke fietsuitdaging houden: 120 km. De kids en vrouwen fietsen voor de kwetsbare mensen die bij het Inloophuis komen. Het is een onmisbare plek in hartje Dordrecht waar dakloze en eenzame mensen terecht kunnen voor een kopje koffie, maaltijd en een luisterend oor.

Open Dag én finish Cycle for Hope: gezellig dagje uit
De finish van Cycle for Hope op zaterdag 29 juni wordt één groot feest! Niet alleen voor de fietsers, ook voor bezoekers: het is de jaarlijkse Open Dag van De Hoop. Je bent vanaf 13.00 uur welkom op het terrein. Kom niet alleen juichen bij de finish maar maak er een gezellig dagje uit van! Bezoek de markt, foodtrucks en kinderactiviteiten, voordat de fietsers finishen. Een rondwandeling langs afdelingen van De Hoop is ook mogelijk. Het programma van de Open Dag staat op www.vriendenvandehoop.nl/agenda
Cycle for Hope:

Rondje Nederland: 27-29 juni. Toertochten, Ladies Ride en Dikke Banden Race voor kids: 29 juni

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.