Zaterdag 6 juli doet het Augustijnenhof weer haar traditionele aftrap voor de Dordtse Boekenmarkt

03 juli 2019 door Hennie van der Zouw
Zaterdag 6 juli doet het Augustijnenhof weer haar traditionele aftrap voor de Dordtse Boekenmarkt

DORDRECHT - Op zaterdag 6 juli doet het Augustijnenhof weer haar traditionele aftrap voor de Dordtse Boekenmarkt. Het aanbod bestaat uit talloze boeken en tijdschriften over Dordrecht met daaronder zeldzame -maar betaalbare- antiquarische exemplaren van de 17e tot 19e eeuw.

Als stichting heeft het Augustijnenhof geen winstdoelstelling, dus vragen we niet de 'hoofdprijs' voor de veelal aan ons geschonken Dordtse boeken. We zien zaterdag liever iemand blij met een aanwinst ons mooie pand op het Hof verlaten! De opbrengst gebruiken we om het Augustijnenhof te laten voortbestaan. Dat is de reden waarom we u deze aankondiging -als lezer van één van onze gratis tijdschriften- ook durven te sturen.

Mist u nog iets in uw verzameling of wilt u juist beginnen met een Dordtse verzameling? Zoekt u een jaarboek of tijdschrift van Vereniging Oud-Dordrecht? Ach Lieve Tijd? De welbekende 'Matthijs Balen' uit 1677? Of heeft u de zolder opgeruimd en wilt u uw Dordt-boeken juist een goede bestemming geven? Wij kunnen anderen daar blij mee maken!

Speciaal voor deze boekenmarkt doen we de nog resterende voorraad van ons boek Dordtse Gevelwanden - Beschermd stadsgezicht in Dordrecht in de uitverkoop. In dit boek staan circa 120 getekende gevelwanden uit de jaren '60 en '70 van de vorige eeuw. Het 130 pagina's tellende boek kost nu slechts € 6,95. Op deze link kunt u de RTV-uitzending over de aankondiging van dit bijzondere boek terugzien.
 
Zet in uw agenda:
Datum: zaterdag 6 juli 2019
Tijd: 11.00 t/m 16.00 uur
Locatie: Hof 15

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Hof
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.