Inloopbijeenkomst Van Eesterenplein in Winkelcentrum Bieshof

03 juli 2019 door Hennie van der Zouw
Inloopbijeenkomst Van Eesterenplein in Winkelcentrum Bieshof

DORDRECHT - Op dinsdag 2 juli van 16.00 tot 19.00 uur was er een inloopbijeenkomst voor het project Van Eesterenplein in Winkelcentrum Bieshof.

Het Van Eesterenplein wordt verhoogd, herstraat en de inrichting rondom het winkelcentrum wordt verbeterd. Het eerste ontwerp is af door iedereen te bewonderen bij de lege winkel tegenover Bakker Korteweg.

Foto's: Wim van de Pol.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.