Dordrecht steunt kandidatuur Rotterdam Songfestival: 'Binnenstad en Biesbosch als decor'

04 juli 2019 door Hennie van der Zouw
Dordrecht steunt kandidatuur Rotterdam Songfestival: 'Binnenstad en Biesbosch als decor'

DORDRECHT - De gemeente Dordrecht ondersteunt de kandidatuur van Rotterdam voor de organisatie van het Eurovisie Songfestival in 2020 van harte. Het college van burgemeester en wethouders van Dordrecht laat dat in een brief aan het Rotterdamse gemeentebestuur weten. Dordrecht biedt de historische binnenstad en Nationaal Park de Biesbosch graag aan als aanvullend decor voor eventuele activiteiten of opnames rondom het evenement.

,,Onze samenwerking met Rotterdam is goed en wordt steeds intensiever.  Onder meer op gebied van havens, economie, bereikbaarheid en toerisme", licht burgemeester Wouter Kolff toe. ,,Dit is een schitterend internationaal evenement dat heel goed past bij Rotterdam. Ook de directe omgeving van Rotterdam heeft veel te bieden, waaronder de oudste stad van Holland, Dordrecht. Daarom spreken we graag onze steun uit."

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.