Kunsthoofd kleien en Kunsthoofd wandelen

11 juli 2018
Kunsthoofd kleien en Kunsthoofd wandelen

DORDRECHT - Vanaf aanstaande zondagmiddag, 15 juli t/m zondagmiddag 26 augustus, zullen er, ter aanvulling op het programma van het evenement Kunsthoofd aan het Groothoofd te Dordrecht, iedere zondagmiddag workshops ”Kunsthoofd kleien” voor kinderen en stadswandelingen voor volwassenen worden georganiseerd. De route van de stadswandelingen leidt langs de prachtige monumentale panden, die de bekende pentekenaar Teus Zantman in zijn tekeningen heeft vereeuwigd.

De workshop ‘Kunsthoofd kleien’ (portret kleien) is voor kinderen bedoeld (maar ouders zijn ook welkom) en deze zal op alle zondagen vanaf 12.00 uur door Nicolette Smilde worden verzorgd.

De ‘Kunsthoofd stadswandelingen’, met als startpunt het Groothoofd, zullen worden begeleid door Fritz Jung en vinden ook iedere zondag plaats. De wandelingen zullen vanaf 14.00 uur en 15.30 uur gehouden worden. Ze duren ongeveer 1,5 uur. U kunt zich hier nu al telefonisch voor opgeven, tel 06 81409106, maar dit kan zondag ook ter plaatse.

Dit jaar zal er ook een aantal nieuwe gezichten te zien zijn bij de groep kunstenaars. In totaal doen er een kleine 30 beeldend kunstenaars mee aan het evenement.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.