Zondag weer Live-art, muziek en gezelligheid op Kunsthoofd

05 juli 2019
Zondag weer Live-art, muziek en gezelligheid op Kunsthoofd

DORDRECHT - Elke zondag in de maanden juli en augustus vindt de 4e editie van het evenement Kunsthoofd plaats.  Deze zondag, op 7 juli van 12.00 tot 17.00 uur, is de eerste in de reeks. Je kunt dan op het Groothoofd, aan de rivier ruim twintig kunstenaars aan het werk zien en kennismaken met hen en hun werk. Het is steeds een gezellig en sfeervol tafereel. Daarnaast is er live muziek. Zondag treedt vanaf 14.00 uur Foggy Moon op.

Het werk van de kunstenaars is heel divers: schilderijen, beelden, sierraden en fotografie. Sommige kunstenaars staan er elke week en andere een enkele keer. De meesten van hen komen uit Dordrecht. Elk jaar trekt het evenement duizenden bezoekers.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.