Gezellige Dordtse Boekenmarkt trekt weer veel bezoekers

08 juli 2019
Gezellige Dordtse Boekenmarkt trekt weer veel bezoekers

DORDRECHT - Afgelopen zondag, op 7 juli, vond de jaarlijkse Dordtse Boekenmarkt plaats. Het prima weer trok een groot aantal boekenwurmen naar de stad. Zij konden lekker neuzen tussen de stripboeken, boeken over kunst, geschiedenis en andere onderwerpen. Er waren wat minder kraampjes dan andere jaren, maar er was voor veel mensen genoeg te vinden bij de nog steeds honderden boekenkramen.

Bijzonder aan de Boekenmarkt was de viering van het 25-jarig bestaan van kinderboekwinkel De Giraf. Daarnaast was er een muzikaal en literair programma en er was ook voor kinderen van alles te doen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.