Vrijwilligershuis nieuw afhaalpunt Rechtstreex/Groene Kratje

08 januari 2019
Vrijwilligershuis nieuw afhaalpunt Rechtstreex/Groene Kratje

DORDRECHT - Met ingang van woensdag 9 januari 2019 biedt het Vrijwilligershuis Drechtsteden onderdak aan Rechtstreex Dordrecht en Groenekratje van Drechtstadsboer. Van woensdag 15:00 - 19:00 uur kunnen hun groentepakketten worden opgehaald bij het Vrijwilligershuis op de Spuiweg 93. Het Vrijwilligershuis is die dag ook langer open voor mensen met vragen over vrijwillige inzet.

Het Vrijwilligershuis Drechtsteden staat onder andere open voor alle vragen en initiatieven met betrekking tot vrijwillige inzet. Zij worden hierover gebeld en gemaild door mensen die zich willen inzetten, vrijwilligersorganisaties, politici, ambtenaren, initiatiefnemers van burgerinitiatieven en dergelijke.

Fokje Bosma, coördinator van het Vrijwilligershuis, vindt het een prima oplossing om ruimte te bieden aan het afhaalpunt voor Rechtstreex Dordrecht en het Groenekratje van Drechtstadsboer. Zo kunnen zij op woensdag hun kratjes aanbieden en vinden ‘nieuwe’ mensen hun weg naar het Vrijwilligershuis.  Bosma: ‘Zo simpel kan ons werk soms zijn’.

Meer informatie over dit initiatief zie www.rechtstreex.nl/spuiweg#rechtstreex_spuiweg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.