Weer twee auto's in Dordrecht uitgebrand

08 juli 2019
Weer twee auto's in Dordrecht uitgebrand

DORDRECHT - In de nacht van zondag 7 juli rond 2.00 uur zijn twee auto's uitgebrand. Er was een autobrand aan het Aletta Jacobs-erf en eentje aan de Slangenburg. Beide auto's zijn total-loss en ook naastgelegen wagens zijn zwaar beschadigd, zoals op de foto's is te zien.

DE laatste tijd zijn er in Dordrecht meerdere autobranden geweest. Er wordt gevreesd voor een pyromaan, die regelmatig toeslaat. Burgemeester Kollf heeft daarom extra politie ingezet.

Foto's: Rob van der Woude

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.