Jouw zomervakantie vier je bij Weizigt!

08 juli 2019 door Eva Baars
Jouw zomervakantie vier je bij Weizigt!

DORDRECHT - De vakantie staat voor de deur en dat moet gevierd worden! Weizigt heeft de komende weken dan ook weer allerlei leuks op de planning staan. Vervelen is er dus zeker niet bij deze zomer! Jij komt toch ook?

Heb je nog geen idee wat je wil gaan doen deze vakantie en ben je een grote dierenvriend? Dan zit je deze zomer goed bij Weizigt! De hele vakantie lang kun je namelijk meedoen aan allerlei beestachtig leuke activiteiten.
Schrijf je bijvoorbeeld in voor de workshop Junior Dierverzorging en leer precies hoe je een boerderijdier moet verzorgen. Dat ook hele kleine diertjes reuze interessant zijn, laat bioloog Biokaatje zien tijdens haar activiteit. Samen ontdek je welke beestjes er allemaal aan de slootkant leven en bestudeer je ze onder de microscoop.
Tijdens de speciale Vlindermiddag kom je van alles te weten over vlinders en aan het einde van de vakantie neemt imker Meta Bosch je mee in de wereld van de bij. Samen maak je een echt bijenhotel voor thuis. Daarnaast kun je heel de maand augustus meedoen aan de Weizigt Waterbeestjesmiddag en ga je met schepnet, zoekkaart en loep op zoek naar waterdiertjes.
Maar ook voor de creatievelingen staat er iets leuks op de planning. Kunstenares Rika Bieren leert je hoe je met bloemblaadjes vaasjes en flessen omtovert tot echte kunstwerken. Kortom, jouw zomer vier je bij Weizigt!

Aanmelden
Je kunt je vanaf nu aanmelden voor de vakantieactiviteiten bij Weizigt. Wees er snel bij want voor sommige activiteiten zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Op www.weizigt.nl vind je alle informatie over de vakantieactiviteiten. Om je aan te melden, stuur je een mailtje naar weizigt@dordrecht.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.