Open Huis Ontmoetingskerk ook in zomer open

13 juli 2019
Open Huis Ontmoetingskerk ook in zomer open

DORDRECHT - Veel activiteiten stoppen in de zomer. Ook verschillende ontmoetingscentra doen even de deur op slot voor een vakantie of schoonmaakbeurt. Voor mensen die niet op vakantie gaan of kunnen, gaat het Open Huis in de Ontmoetingskerk in de zomermaanden door. Dit keer zijn ze niet zoals gebruikelijk de 2e en 4e woensdag van de maand, maar op de 3e woensdag in juli en augustus open.

Op 17 juli is iedereen vanaf 9.45 uur weer van harte welkom in de kerk aan de Slangenburg 3 in Sterrenburg. Om 10.15 uur begint een leuke quiz voor iedereen. In de pauze kun je genieten van een zomerse lekkernij. Het open huis is tot 12.00 uur. Er is gelegenheid voor het maken van nieuwe contacten en een fijn gesprek. De toegang is vrij en je wordt gastvrij ontvangen met koffie of thee.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.