Big Rivers programma bijna compleet

23 mei 2019
Big Rivers programma bijna compleet

DORDRECHT -De organisatie bevestigde vandaag dat onder andere The Hillbilly Moonshiners, Soulmachine en AAPNOOTMIES in het weekend van 12 t/m 14 juli op festival staan.

The Hillbilly Moonshiners dompelen jouw favoriete pophits van toen en nu onder in smerig Louisiaans moeraswater. De vijf vettige, ongemanierde Zuiderlingen (of Rednecks) houden wel van een feestje – American style. Herbeleef klassiekers van Bon Jovi en Michael Jackson of ga uit je dak op hedendaagse Top 40-hits van Lady Gaga, Beyonce, The Weeknd en Pharrel. Soulmachine speelt alle soul- en funkhits nog zoals ze in de jaren 60, 70 en 80 gespeeld werden en AAPNOOTMIES maakt Nederlandse indie-pop.

Maar dat is nog niet alles. Ook Kaya Vitalis, 3 Chords Down, Lil Zjans, Grote Prijs van Dordt publieksprijs winnaar Vermin, Transatlantic Bluegrass Band, Downtown Decatur, Hank's Blues Band, Dr. Junko, The Streetbeat Empire, The Young River, Stone Golem, Rockfour, De Vuigband, Cactus Cowboys, Dr Justice & The Smooth Operators, The Big Bayou Bandits, Donii, Kabochar en Paramost vind je dit jaar in de Dordste binnenstad. Met nog iets minder dan twee maanden te gaan is het programma bijna compleet.

Wil je meer informatie of doneren aan het festival? Ga dan naar: www.bigrivers.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.