D66 bedankt hulpverleners met oliebollen

28 december 2018
D66 bedankt hulpverleners met oliebollen

DORDRECHT - Om alle Dordtse hulpdiensten die voor de jaarwisseling moeten werken een hart onder de riem te steken, bracht D66 bij hen oliebollen langs.

"Veiligheid tijdens de jaarwisseling is voor ons zeer belangrijk. Dankzij onze hulpdiensten kunnen wij een veilige jaarwisseling vieren” aldus Eelco de Vos, burgerraadslid van D66 Dordrecht.

De leden van D66 brachten zelfgebakken oliebollen bij de twee brandweerkazernes, het politiebureau en de eerste hulppost van het Albert Schweitzerziekenhuis. Ook werd er een schaal gebracht bij het dierenasiel Louterbloemen. Overal werden de oliebollen vreugdevol in ontvangst genomen. Op het politiebureau moesten nog wel even de protocollen uit de kast gehaald worden: kon er zomaar een schaal oliebollen worden aangenomen? Het antwoord was gelukkig ja. “Vorig jaar hebben we ook een heerlijke schaal oliebollen gekregen van D66”, aldus een van de agenten.

De oliebollenactie is voor D66 Dordrecht niet nieuw. “Wij houden onze oliebollenactie nu voor de
tweede keer en zullen deze de aankomende jaren zeker blijven herhalen. Het is geen verkiezingsstunt, maar echt een warm gebaar naar onze hulpdiensten” aldus Durk Jan Tabak, ook burgerraadslid. “Volgend jaar zijn we er weer en we hopen voor nu op een mooie en vreugdevolle jaarwisseling.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.