Eenzijdig ongeval op Burgemeester De Raadtsingel

23 juli 2019
Eenzijdig ongeval op Burgemeester De Raadtsingel

DORDRECHT - Op maandag 22 juli omstreeks 17.10 uur heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Burgemeester De Raadtsingel ter hoogte van de fietsenstalling bij station Dordrecht Centraal.

De bestuurder verloor om onbekende redenen de macht over het stuur en reed tegen een verkeerspaal aan. Er waren vier gewonden, die werden verzorgd door broeders van de ambulance. Ook was er een bay in een Maxi-Cosi bij betrokken, die gelukkig ongedeerd is gebleven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.