Eerste Nationaal Ranglijsttoernooi bij tennisvereniging Dash’35

26 juli 2019 door Hennie van der Zouw
Eerste Nationaal Ranglijsttoernooi bij tennisvereniging Dash’35

DORDRECHT - Tennisvereniging Dash’35 organiseert van 3 t/m 11 augustus aanstaande voor de 70e keer haar jaarlijkse KNLTB open toernooi. Met dit jaar een primeur: een 2 sterren Nationaal Ranglijsttoernooi (NRT**). Dit betekent tennis op hoog niveau! De subtop van tennissend Nederland zal vanaf maandag 5 augustus zijn opwachting maken op de 10 gravelbanen aan de Monarda 1A in Dordrecht. Naast het lucratieve prijzengeld zijn er ook punten te verdienen voor de nationale ranglijst van de KNLTB.

Doordat beide toernooien tegelijkertijd plaatsvinden is er sprake van een unieke combinatie van recreatief en toptennis. Het Installatietechniek Bert van Es open toernooi staat open voor alle KNLTB leden en zij kunnen meedoen aan de HE en DE op actuele rating (zowel open als 35+) en HD, DD en GD in de speelsterktes van 2 t/m 9.

De geaccepteerde deelnemers aan het Dash'35 Timo's Tennis Tuning NRT** kunnen nog inschrijven voor het open toernooi waardoor de hogere onderdelen nog beter gevuld worden en de lokale tennistop zich kan meten aan de subtop van Nederland.

Toernooileider Casper van der Weide: “Het NRT is een mooie aanvulling op het open toernooi. De NRT-wedstrijden worden voornamelijk overdag gespeeld vanaf 12 uur, maar ook in de avond worden er partijen in het NRT gespeeld. De toegang tot het tennispark is gratis, dus we verheugen ons op een mooie tennisweek. We verwachten een sterk bezet schema bij zowel de dames als heren en kijken uit naar veel strijd en mooie partijen op ons park.”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.