Nieuw festival Songbirds 078 presenteert unieke parels in en uit Dordrecht

01 augustus 2019 door Josette Huisman
Nieuw festival Songbirds 078 presenteert unieke parels in en uit Dordrecht

DORDRECHT - Het duurt nog even, maar in oktober, november en december reist een nieuw festival drie maanden lang, elk weekend, langs unieke en opvallende locaties in Dordrecht. Het doel is om bezoekers te verrassen met een verzameling van talentvolle artiesten uit de Dordtse muziek, kunst- en designwereld.   

Zesentwintig van de meest opvallende, nieuwe of nog te ontdekken plekken in Dordrecht openen de deuren tijdens Songbirds 078 Festival. Elke zaterdag en zondag in oktober, november en december verrast het festival haar bezoekers door ze mee te voeren door de stad naar bijzondere plekjes. Locaties van verrassende ondernemers zullen tijdens de weekenden omgetoverd worden tot een pop-up podium voor muzikale acts. Tevens zijn er gast exposities van jonge talentvolle Dordtse kunstenaars en/of designers. Het festival host tijdens Muziek bij de Buren en Popronde een eigen podium.

Songbirds 078 is onderdeel van Stichting Vreemde Vogels. Deze stichting heeft als doel podia te creëren voor muzikanten en kunstenaars in verschillende steden. De stichting doet dit o.a. met de Pica Pica Parade in Rotterdam, Storks Instores in Den Haag en Vlaamse Gaaien Festival in Antwerpen.

Kom je uit Dordrecht en wil je optreden, exposeren of heb je een passende locatie?
Neem dan contact op via:

  • locatieprogrammeur  - info@stichtingvreemdevogels.com
  • muziekprogrammeur - nevyn@stichtingvreemdevogels.com
  • kunstprogrammeur    - agata@stichtingvreemdevogels.com

Kijk voor meer informatie op de facebookpagina

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.